måndag 14 februari 2011

Vi kör en ny tävling!Nu tycker jag det är dags att köra en ny tävling här på bloggen, fast med samma pris som sist, nämligen mitt egendesignade armband. Du får själv välja färg på armbandet, svart, brunt eller rosa och givetvis vad det ska stå på ringen.

Tävlingsregler:
- Länka till tävlingen i ett blogginlägg eller i bloggens sidomeny.
- Motivera varför just DU ska vinna ett armband!

Tävlingen avslutas den 14/3 kl.23.59 och vinnaren dras dagen efter

25 kommentarer:

 1. Jag har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/february/armband-143.html

  SvaraRadera
 2. Hej jag är gärna med! Jag skulle vilja vinna för att jag tycker dessa armband är så fina, fast jag har inget! har inte hittat på något ställe!

  http://tussexx.blogg.se/2011/february/armband-143.html har tipsat på min blogg :)

  Såg att du hållde på med scrap, jag med! Lägger till dej på bloglovin, kan vara kul att få lit inspiration! :)


  lilltossa_@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Det var ett underbart armband. Jag beundrar alla som kan göra så vackra hantverk, själv har jag inte alls fallenhet för sådant, så det är ett privilegium att få möjlighet att ta del av det så här. Jag skulle vilja ha ett svart armband med mina barns namn ingraverade på ringen, jag skulle bära det stolt och alltid, det var helt ljuvligt och det skulle vara en ära att vinna det!


  LÄnken har du här: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-syster-nilmas-pysselblogg-om-e.html

  Hälsningar Andrea
  andrea.sandell@gmail.com

  SvaraRadera
 4. jag skulle gärna vilja vinna detta armband som en push för mej själv att ha på armen och se hela tiden... för jag skulle verkligen vilja ha texten: never give up
  på ett armband :)med svart band då...

  här har jag bloggat om tävlingen: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/february/armband.html#comment

  skulle även bli en fin födelsedagspresent till mej själv ;) fyller nämligen år den 15 mars :)

  SvaraRadera
 5. Åh, jag vill vara med och tävla om det fina armbandet! :)
  Om jag vann skulle jag vilja att det står min dotters namn ingraverat på ringen, då skulle den bli speciell och jag skulle aldrig ta av mig den! :)

  Jag har länkat på min blogg: http://thew.blogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-syster-nilmas-pysselblogg-om-e.html

  Mvh Carin
  carin_82@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej! Är gärna med och tävlar, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/02/armband-143.html Vill gärna vinna ett så här fint armband för jag skulle ha barnens namn på och hade då varit roligt att bära det runt armen, ha dem med sig lite hela tiden. Mvh Liselotte

  SvaraRadera
 7. Jag är jätte gärna med :)
  Super läckert armband...

  Motivering: Hmm detta är jag inge vidare på *s*
  För att det var himla snyggt och skulle vara snyggt på min handled :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara armband du gör! Jag hoppas att du har haft en härlig helg ochh får en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag är med! Inlägget med länk: http://blogofphoto.blogg.se/2011/february/tavling.html

  Jag vill ha svart band och det ska stå "Eric Saade".. Jag skulle ha på mig det jätte ofta, och sedan när jag skulle träffa honom skulle han få armbandet av mig :)

  annikarajamaki@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Woww this looks wonderful Nilma!!!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 11. Självklart är jag med! Sjuuukt snygga armband verkligen.

  Jag skulle vilja att det stod "bright eyes" på mitt. Dels är det fina ord, sen är det även mitt och min pojkväns favoritband. Så samtidigt som det visar min kärlek till dem, så har det ett fint band till min finaste också vilket skulle vara helt perfekt :) Finns ju annars inga smycken att köpa med just de orden så det skulle vara perfekt att vinna det nu!


  Länkar såklart också, här: http://dagsattvinna.blogg.se/2011/march/vinn-armband-avslutas-143.html

  och min mail: liindapettersson [at] gmail.com

  SvaraRadera
 12. Ja e me o tävlar !! :D

  jag_jessika@hotmail.com

  Länkat här:http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/march/armband.html

  Motivering:
  Valfritt budskap på armband så sött,
  skulle pigga upp när man efter vintern känner sej trött.
  Ny energi, en present passar bra,
  det här armbandet skulle ja absolut vilja ha.

  SvaraRadera
 13. vad gör man när ens bästa vän söker en skola flera timmar ifrån en egentligen? man hoppas på att han inte ska glömma en. om jag vann skulle jag ge honom armbandet med datumet när vi för första gången träffades, så han minns. han är den absolut bästa vän jag någonsin har haft och jag vet helt ärligt inte hur jag klarade mig innan. ha det! :)

  länk: http://kimisabell.blogg.se/2011/march/there-is-nothing-what-you-can-lose-forever-i.html#comment

  SvaraRadera
 14. Jag är med och tävlar!

  Skulle vilja vinna armbandet i rosa, med texten Amor Vincit Omnia.

  Varför jag ska vinna? Jag går igenom en viktresa på -70kg just nu. Detta har många anledningar, men just nu kämpar jag för att undvika en GBPoperation, jag vill klara det själv. Ner i vikt vill jag gå för min egen skull - och mina barns skull. Min familjs skull! Kärlekens skull!
  Jag vill leva, leva för min familj och mina barn. Jag vill inte dö i förtid pga fetma och övervikt. Jag ska klara detta...
  Därför ser jag ordspråket "Kärleken övervinner allt" som självklart - och skulle gärna bära detta på mig... varje dag!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  (Länkat också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/nilma-14-mars.html)

  SvaraRadera
 15. Hej, jag vill vara med och tävla om det här fina smycket då jag helt enkelt saknar något smycke som man verkligen känner att man vill ha på sig jämt! Det skulle lätt piffa upp de flesta outfits, men framförallt vore det fint att få något till sig själv och inte bara till bebisen =) Jag har länkat; http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/03/jag-tavlar-hos-nilmas.html

  SvaraRadera
 16. Jag är med och tävlar för jag deltar alltid i tävlingar jag gillar och fillar verkligen detta armband och...jag vinner aldrig så det vore också kul =)

  Lagt upp din bild i sidan på min blogg
  http://pennys.webblogg.se/index.html

  SvaraRadera
 17. Hej. Jag vill vara med :)

  Motivering: Jag är inte så bra på motivering men jag skulle vilja vinna för att du är grymt duktig och jag älskar verkligen såna personliga smycken, det är så fint. Jag skulle vilja att det stod mitt barns namn på och det skulle jag bära på min handled jämt, hon är verkligen ljuset i mitt liv. Det finns ingen större kärlek än kärleken till sina barn.

  Jag har länkat: http://ebbaojag.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/armband.html#comment

  Kram Samantha :)

  SvaraRadera
 18. Jag är gärna med och har länkat här:

  http://evamar.blogg.se/2011/march/armband-14-mars.html

  Jag vill vinna för att jag inte kan använda mina ringar eftersom jag har problem med att fingrarna sväller och det här vore en chans att visa min Älskling att jag vill visa upp vår kärlek för världen fast jag inte kan använda ringen. Alltså önskar jag mig "vår" text From this moment om jag vinner.

  SvaraRadera
 19. Jag är med och har länkat här: http://dolphin.blogg.se/tavlingar/2011/march/armband.html

  Helt ärligt så äger jag inte ett enda armband, så jag känner mig aldrig helt komplett när jag vill känna mig extra fin. Om jag vann så skulle jag vilja ha min sons namn och födelsedatum på armbandet: Jonah 080331.. Och jag skulle använda det dagligen.

  Varför ska jag vinna? Ja du, jag har ingen rolig eller gripande motivering.. Jag tycker helt enkelt bara att jag är värd det. Jag är helt ensamstående och har varit det ända sen jag blev gravid och idag är min son 3 år.. Och samtidigt har jag ett hem att sköta, studerar på heltid, få ihop ekonomin, och nånstans därimellan försöker jag ta hand om mig själv också.

  SvaraRadera
 20. Jag är med, har länkat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/03/armband_13.html

  Om jag vann skulle jag skriva min dotters namn och födelsedatum på ringen, för jag älskar henne så mycket, och det skulle betyda allt att alltid få bära med mig hennes namn nära min kropp! :)

  anjahakanson@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. ♥ http://favolosa.blogg.se/2011/march/nilma.html
  ♥ Allra första presenten jag gav till min kille var ett armband. Han har haft det på sig varje dag sedan dess men förra veckan gick det tyvärr sönder. Ett nytt fint och personligt armband skulle bli en perfekt ny gåva till honom på vår 5-årsdag!:)

  SvaraRadera
 22. Jag vill ha ett armband med min änglasons namn på för att ha något som påminner om att han funnits. "Younes i mitt hjärta" skulle jag skriva.

  Här är länk sidan:
  http://alltblirintesommantnktsig.blogspot.com/2011/03/tavling.html

  SvaraRadera
 23. Jag ska vinna därför att jag har inte råd att unna mig själv någonting. Alla pengar går till barnen eller vårat nya hem!

  Länkat till min blogg: http://linnostberg.blogg.se/?tmp=14104432

  Mvh Linn

  SvaraRadera
 24. jag är gärna med :)
  jag skulle vilja vinna ett armband med texten VIXX uppe på ringen och HELLA nere. Det är min och min systers smeknamn och jag skulle vilja ha ett armband med dem som symbol för att vi inte bara är syskon, utan även bästa vänner. :)

  har länkat här: http://hellavixx.devote.se/blogs/8711583/armband.htm

  kram Helena :)
  hella.eklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Oh, jag är jätte gärna med! Tycker främst att det är sjukt snyggt! Hade velat vinna eftersom jag bor i en lite stad i Skåne där det knappt finns affärer med snygga prylar & accessoarer, vilket jag tycker är vääldigt tråkigt. jag liksom älskar smycken! Finns ju och beställa genom internet, men mina föräldrar gillar inte och köpa via internet och så, så det kan jag heller inte heller göra.. :(

  Även en till sak, jag fick ett nästan likadant smycke, fast i halsband som jag då fick av min kusin, alltså sådan med en runt cirkel. Vilket påminner mig om henne. Har inte träffat henne på 7 år. saknar henne enormt mycket och det här armbandet skulle jag ha haft på mig hela tiden & påmints av henne.

  *hoppas på tur*
  email: sara_q@live.se

  SvaraRadera